Vraag nu gratis offertes aan!

   
Titel:
Naam: *
Email adres: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat!:
Indicatie geplande
datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Op zoek naar een administratiekantoor?

Vraag snel en eenvoudig offertes aan bij administratiekantoren!

Meer over financiële administratie


Heeft u geen tijd om alle administratieve stukken te ordenen voor de Fiscus? Of heeft u simpelweg geen ervaring met het verzorgen van een gedegen financiële administratie? Dan biedt vergelijk-administratiekantoren.nl u een uitkomst! Hier vraagt u gratis en geheel vrijblijvend offertes aan bij diverse administratiekantoren uit uw omgeving.

Doordat de wet ondernemers verplicht een administratie te voeren, maar een groot gedeelte van de ondernemers hier de tijd niet voor heeft, loont het om de financiële administratie uit te besteden aan een zogeheten administratiekantoor. Deze kantoren zijn naast professionele administratie van financiële stukken ook veelal gespecialiseerd in belasting- en bedrijfsadvies.

Wat doet een administratiekantoor?
De hoofdtaken van een administratiekantoor richten zich voornamelijk op de administratie van financiële informatie, maar bieden daarnaast de klant vaak ook andere administratieve diensten. U kunt dan denken aan administratie van personeelslijsten, urenlijsten, telrollen en diverse agenda’s.

Maar voor de meeste ondernemingen zal het inschakelen van een administratiekantoor toch voornamelijk voor de administratie van financiële informatie zijn. Grote vraag is dan voor welke financiële verplichtingen kunt u een administratiekantoor inschakelen? Onderstaand een opsomming:

Boekhouding
Een administratiekantoor kan de gehele boekhouding voor u uit handen nemen. Het enige waarvoor u hoeft et zorgen is dat u hen inzicht verschaft in alle uitgaven en inkomsten met betrekking tot uw onderneming. Doet u de boekhouding zelf? Geen probleem. Een administratiekantoor kan ook uw boekhouding nalopen en deze vervolgens goedkeuren, of waar nodig aan te passen.

Belastingaangifte
Als bedrijf zult u ook diverse belastingen moeten aangeven bij de Fiscus. Onderstaand vindt u belastingverplichtingen die op u van toepassing zijn:

 • Omzetbelasting
  Omzetbelasting, ook wel bekend als de BTW, is een verplichting vanuit de overheid en moet jaarlijks door een onderneming worden voldaan. Gebruikelijk is dit ieder kwartaal te doen. Doe dit ook altijd op tijd. Zo voorkomt u boetes.

 • Inkomstenbelasting
  Dit is de belasting die bij natuurlijke personen over het inkomen wordt geheven. Dit geldt voor zowel ondernemers als voor personen in loondienst. Doordat er voor dit jaar weer een aantal zaken ten opzichte van vorig jaar zijn veranderd. Om geen fouten te maken en zo boetes te voorkomen is het altijd aan te raden een administratiekantoor hierover te benaderen.

 • Vennootschapsbelasting
  Deze belasting wordt geheven over de winst die een onderneming op jaarbasis behaald. BV’s, NV’s en Coöperaties komen hiervoor in aanmerking. De hoogte van het belastingtarief staat niet vast en hangt totaal af van de exacte winst. Wilt u niet teveel afdragen, zorg dan dat een administratiekantoor de belastingaangifte controleert of in zijn geheel voor u verzorgt.

  Bij het aangeven van de vennootschapsbelasting, moet u wel zorgen dat de jaarrekening is orde is. Mocht dit niet het geval zijn? Ook hiervoor kan een administratiekantoor u uit de brand helpen!

Wanneer u dus structureel te laat bent met het aangeven van de diverse belastingen. Of u heeft moeite met het opleveren van de juiste financiële stukken. Dan is het aan te raden eens met een admnstratiekantoor contact op te nemen.

Wilt u hier niet teveel voor betalen? Vraag dan direct gratis offertes aan bij adminstratie uit uw regio. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaald!